Időtlen szépségcsomag

21990 Ft

Az Időtlen Szépségcsomag a tökéletes választás azok számára, akik szeretnék megőrizni bőrük fiatalságát és ragyogását. Ez a csomag magába foglal egy szépségelixírt, ami segít revitalizálni az arcbőrt, egy arctisztító elixírt, ami mélyen tisztítja a pórusokat és eltávolítja a szennyeződéseket, egy hidratáló natúr kozmetikumot, ami frissességet és hidratáltságot biztosít, valamint egy arckrémet és szemránckrémet, amelyek célzottan kezelik a finom vonalakat és ráncokat.Mindegyik termék gondosan válogatott összetevőkkel készül, hogy a legjobb eredményeket nyújtsa.

Kategória:

Leírás

Az Időtlen Szépségcsomag a tökéletes választás azok számára, akik szeretnék megőrizni bőrük fiatalságát és ragyogását. Ez a csomag magába foglal egy szépségelixírt, ami segít revitalizálni az arcbőrt, egy arctisztító elixírt, ami mélyen tisztítja a pórusokat és eltávolítja a szennyeződéseket, egy hidratáló natúr kozmetikumot, ami frissességet és hidratáltságot biztosít, valamint egy arckrémet és szemránckrémet, amelyek célzottan kezelik a finom vonalakat és ráncokat. Mindegyik termék gondosan válogatott összetevőkkel készül, hogy a legjobb eredményeket nyújtsa.

CSOMAGOLÁS: Válaszd ki, hogy női vagy férfi ajándékcsomagban szeretnéd kapni a termékeket, és mi gondosan becsomagoljuk!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.