Kamilla - természetes gyulladáscsökkentő

KAPCSOLAT

Miben tudunk segíteni?

Írj nekünk

EBBEN HISZÜNK

Célunk

Célunk, hogy egy olyan vidám, dinamikus közösségben éljünk és dolgozzunk, amiben a test-lélek egészséges egyensúlyban van. Tiszta szívvel, hittel forgalmazzuk termékeinket (szolgáltatásainkat) olyan változni vágyó vagy változás előtt álló emberek számára, akik kiegyensúlyozottabb, egészségesebb életformát választanak.

A termékeink hosszú távú használatával kísérünk támogatunk Téged a változás útján.

Rólunk

Nem csak a célunk közös, hanem a történetünk is. Gimnáziumi barátságunkból közös ötletek, közös cél, közös vállalkozás született. Egymást segítve, kiegészítve támogatjuk egymást a közös utunkon is.

Stumpf Alice

BeneVitale Bázikus Sótabletta

A sors csodás dolgokat tár elénk életünk minden pillanatában. A mi feladatunk az, hogy felismerjük, hogy e kihívásokkal teli világban, hogyan tudunk eligazodni és szeretetünkkel a jövő nemzedékeit felnevelni.

Két fantasztikus gyermekkel ajándékozott meg a gondviselés, egy csodaszép lánnyal és egy kisfiúval aki Down szindrómával született. Életem meghatározó pillanata, hiszen egy teljesen más élethelyzetbe kerültem. Neki köszönhetem, hogy elindultam egy olyan úton, ami a test a lélek és a szellem fejlődését segíti elő.

Célom, hogy test és lélek egyensúlyba kerüljön, ezért is hiszek teljes szívvel az általunk szeretettel és a legnagyobb odafigyeléssel készített termékeinkben.

 

Végzettségeim, elvégzett tanfolyamaim:

 • Spirituális gyógyítások tanulása Nick Demetri tanítványaként (4 év)
 • Champhill Gyógyító Nevelő Képzés, Velem (3 év)
 • Alternatív Mozgás és Masszázs Terápia
 • Kineziológia
 • Tibeti Hangtálterápia
 • Kranioszakrális terápia
Alice Hajni - BeneVitale Csapat

Bokor Hajnalka

A Hajnal natúr kozmetikumok

Mindig is fontos volt számomra az egészséges életforma, hosszú távon gondolkodás, ezért megválogattam mindent, amit beviszünk a szervezetünkbe. Sokan nem gondolják, hogy kívülről is ugyanilyen fontos, hogy odafigyeljünk, mit kenünk a bőrünkre. Bár erről keveset hallunk, csak egy-egy értékes anyagot emelnek ki általában a reklámokban. De ezt mibe bújtatjuk, az ugyanolyan fontos. Így kezdtem felfigyelni a bőrápolás fontosságára. Jól csinálni valamit, ahhoz mindig tanulni kell, folyamatosan. Így születnek az új krémek, figyelve arra is, milyen új igények merülnek fel. A bőrünket egy életen át viseljük. Mottóm: Őrizzük meg a természet szépségeit!

Végzettségeim, elvégzett tanfolyamaim:

 • Házikence Tanoda, aholya krémkészítés minden csínját elsajátította 🙂
 • Spirituális gyógyítások tanulása Nick Demetri tanítványaként (4 év)
 • Kineziológia
 • Tibeti Hangtálterápia
 • Kranioszakrális terápia

  Tavasztól-őszig a Liliompiacon Káptalantótiban

  Mindenkit szeretettel várunk Káptalantótiba az ország egyik legnagyobb és legrégebbi termelői piacán. A káptalantóti piac évek óta a Balaton-felvidék legkedveltebb helyei közé tartozik.

  Ahogyan a piac tulajdonosa is említi mindenhol A Liliomkert életünk sokszínűségét mutatja be ezt mi is látjuk. 

  Itt személyesen tudunk találkozni, beszélgetni és természetesen kérdéseitekre válaszolni.

  MINDEN VASÁRNAP KORÁN REGGELTŐLA vadszőlő lugas utcájában