Kamilla - természetes gyulladáscsökkentő

SAv-BÁZIS EGYENSÚLY

Találd meg az Egyensúlyod kívül-belül

 

Égő gyomor, száraz bőr, ingerlékenység – Ismerős?

A mai stresszes, bizonytalan világ, ahol egyre kevesebb időt fordítunk önmagunkra, és kevésbé egészséges ételeket, alkoholt, cigarettát választunk instant megoldásként, hogy elnyomjuk a rossz érzéseinket, netalán “túlsportoljuk” magunkat, hogy a gondolatainkat csendesítsük el, mind-mind elsavasítják testünket, felborul szervezetünk sav-bázis egyensúlya.

Az égő gyomor, reflux megkeseríti a napunkat, a száraz vagy épp kipattogzott bőr nem csak a tükörbe nézve kellemetlen, az ingerlékenységet, nem alvást és fáradékonyságot nem csak mi, hanem szeretteink, környezetünk is érzékeli. A tünetek pedig mind-mind összefüggnek.

Az egyik legfontosabb dolog, hogy egyensúlyban érezzük magunkat lelkileg és testileg, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, jó legyen a közérzetünk.

Ennek egyik alappillére, hogy a szervezetünk pH-ja, azaz sav-bázis egyensúlya rendben legyen. Azért azt is meg kell említenünk, hogy a savakra is szükségünk van az egészséges emésztéshez.

Évek óta sok volt a gyomorsavam. Fájt és égett állandóan a  gyomrom, folyamatos volt a puffadás is.  Nem tudtam jóízűen enni mert fél óra múlva fájt mindenem és olyan érzés volt mintha lufit nyeltem volna.  Örülök, hogy ez már a múlté, megszűnt minden problémám. Jobban érzem magam, van energiám. Nagyon sok segítséget és információt kapok Alicétól.

Kriszti

Ajka

BeneVitale - Hidratálás

Van 5 perced naponta magadra?

Egészséges emésztés

Energikus közérzet

Szép bőr

Savak és lúgok egyensúlyban a testünkben

A természet úgy hozta létre szervezetünkez, hogy a sejtek anyagcseréje folyamán savak keletkeznek, melyek nem veszélyesek és az egészséges szervezet a légzés és kiválasztás újtán közömbösíti azokat. Ehhez ásványi anyagokra van szükségünk, melyek reakcióba lépnek a savakkal, hiszen a szervezet akkor tud jól működni, ha a legtöbb testfolyadékunkban enyhén lúgos állapot uralkodik, azaz a pH-ja 7 és 8 között van az 1-14-es skálán. Ezt a bázikus túlsúlyt kell tudatosan megtartani szervezetünkben, mely által visszatér egyensúlyunk, egészségünk.

Állítsd vissza szervezeted sav-bázis egyensúlyát

A tudatosítás az első lépés az egyensúly visszanyeréséhez. Második lépésként a BeneVitale Bázikus Sótabletta belülről támogatja szervezeted a sav-bázis egyensúly visszanyerésében míg a Hajnal natúr kozmetikumok bőröd egészségségét varázsolják vissza.

EGYENSÚLYBAN BELÜL

BeneVitale Bázikus Sótabletta

 • Megszűnik a reflux és gyomorégés
 • Megfelelő mennyiségű ásványi anyag és nyomelem jut a szervezetbe
 • Lúgosít, megfelelő pH értékre állít vissza
 • Tisztít, salaktalanít

Mit kell tenned?

2×2 Bázikus só tablettát bevenned reggeli és vacsora előtt 30 perccel
+
2 liter vizet meginnod
egész nap folyamán

EGYENSÚLYBAN KÍVÜL

Hajnal Natúr Kozmetikumok

 • Puha, hidratált lesz a bőr
 • Elmúlnak a gyulladások a gyógynövények antibakteriális és gyógyító hatásának köszönhetően
 • 100%-os illóolajokkal, virág hidrolátumokkal
 • Magas vitamin tartalommal
 • Egészséges kisugárzás

Mit kell tenned?

Válaszd ki a számodra legmegfelelőbb krémünket és használd napi rendszerességgel!

Fürdés után ajánljuk testápolóinkat

Napi 5 perc odafigyelés az egyensúlyodért kívül-belül

A természet titkos ékszerei: Hidrolátumok rejtett “ereje”

A természet titkos ékszerei: Hidrolátumok rejtett “ereje”

Napjainkban egyre gyakrabban halljuk a natúr kozmetikumok és az egészséges életmód világában a hidrolátumokról szóló dicsérő szavakat. De vajon tudjuk, mi rejtőzik ezen értékes párlatok mögött?  A hidrolátumok használatának története több ezer évvel ezelőttre...

bővebben
Miben segít és mire használhatjuk a levendulaolajat?

Miben segít és mire használhatjuk a levendulaolajat?

Válaszunk: nem is gondolnánk, hogy mennyi mindenben, hiszen a legsokoldalúbban alkalmazható illóolaj!De ne szaladjunk ennyire előre, nézzük, hogy honnan indult hódító útjára! A rómaiak kedvelt fürdőolaja volt: fertőtlenítő és lazító hatása miatt, később innen erjedt...

bővebben

social felületeinken IS

Tarts Velünk!

BeneVitale - Levendula nyugalom
 • Tudj meg hasznos tippeket a szervezeted egészséges sav-bázis egyensúlyáról
 • Értesülj legfrissebb akcióinkról
 • Oszd meg tapasztalatod másokkal
 • Ismerd meg a BeneVitale életmódot!